+38 (056) 789-48-45




«Кращий виставковий стенд» компанії СТАЛДОМ на виставці «Фасад in design - 2012»

 

Компанія «СТАЛДОМ» вкотре взяла участь у 24-й Національній виставці енергоефективного будівництва і дизайну «Фасад in design - 2012», яка проходила з 2 по 5 жовтня 2012 р. в Льодовому палаці, м. Дніпропетровська.

Тут, на одному майданчику, зібралися всі професіонали галузі будівництва і дизайну, виробники і постачальники, дизайнери і конструктора для того, щоб обмінятися досвідом, розповісти про новинки, налагодити старі ділові відносини і залучити нових партнерів.

Компанія «СТАЛДОМ» в особі начальника відділу розвитку Гладченко Ігоря Вікторовича брала участь в урочистому відкритті виставки, поряд з почесними гостями, серед яких були присутні: Головньова Наталія - ​​Представник компанії, салон "Bellissimo", Черкез Тетяна Григорівна - Генеральний директор компанії "Екотайм", Школа Сергій Олександрович - Генеральний директор Дніпропетровського представництва Світловодського заводу БМЗ ТОВ "Квадр", Огданскій Кирило Миколайович - декан факультету менеджменту Дніпропетровського регіонального інституту державного управління.

Також в черговий раз наша компанія була нагороджена дипломом за перемогу в конкурсі «Кращий виставковий стенд»!

Компанія «СТАЛДОМ» продовжує знайомити жителів України і зарубіжжя з новітніми технологіями, беручи активну участь у будівельних виставках. Тому запрошуємо Вас відвідати наш стенд і на наступних виставках, які проходитимуть у Сімферополі та Одесі.