+38 (056) 789-48-45




16-а Міжнародна будівельна виставка KyivBuild 2012

 

З 29 лютого по 2 березня 2012 р. компанія «СТАЛДОМ-Україна» виступила учасником 16-ї Міжнародної будівельної виставки KyivBuild 2012. Це найбільша професійна подія в українській галузі будівництва і архітектури. У Міжнародному виставковому центрі свої експозиції представили понад 350 компаній з 21 країни, в тому числі об'єднані національні стенди Білорусі, Німеччини, Китаю.

Знаменною подією стало відвідування виставки і нашого стенду Прем'єр-міністром України Миколою Азаровим. Інтерес з боку Уряду і Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України закономірний зважаючи на актуальність питання зведення доступного житла із застосуванням енергозберігаючих технологій. Фахівець компанії СТАЛДОМ в бесіді з Прем'єр-міністром виклав головні переваги технології: енергоефективність, швидкість зведення, доступна вартість. «Перш за все, ми звернули увагу на енергозберігаючі технології в будівництві. Ми будемо підтримувати розробки в галузі сучасних технологій в будівництві », - підкреслив пан Азаров.

За три дні роботи виставку KyivBuild 2012 відвідали 17 441 професіонал галузі. Наш стенд відвідали інвестори, забудовники, архітектори, інженери, виконроби, а також чимала кількість приватних замовників. Великий інтерес серед відвідувачів нашого стенду викликала акція «Гараж в подарунок», за умовами якої при замовленні будинку на виставці компанія СТАЛДОМ дарує будівництво гаража. Були укладені угоди, але, на жаль, через всього триденне проведення кампанії не всі бажаючі встигли оформити замовлення. Нами було прийнято рішення продовжити акцію. Поспішайте отримати свій подарунок!

Компанія СТАЛДОМ планує ще не одну виставку в цьому сезоні, будемо раді Вам на нашому виставковому стенді.