+38 (056) 789-48-45




Компанія Сталдом на виставці в Одесі

Компанія Сталдом на виставці «Індустрія гостинності» в Одесі
 
Сьогодні 15 квітня в одеському виставковому комплексі Морського вокзалу почали свою ходу довгоочікувані весняні виставки «Індустрія гостинності» і «Затишний будинок», які триватимуть три дні.
 
Представники компанії Сталдом на своєму стенді проводять демонстрацію можливостей і незаперечних переваг технології Staldom для будівництва будинків самого широкого архітектурного різноманіття. Жоден відвідувач, який цікавиться сучасними технологіями, застосовуваними в будівництві будинків каркасного типу, не залишається без уваги і невеликих подарунків від компанії Сталдом. Кожен однозначно усвідомлює лідируючу позицію каркасного типу будівництва із застосуванням ЛСТК профілів.
 
Вартість будівництва «Вашого ідеального дому» можна прорахувати прямо на стенді виставки з урахуванням всіх індивідуальних побажань. Ваші найзаповітніші бажання і уявні мрії фахівці компанії Сталдом готові професійно втілити в яви: будь-якої конструктивної складності елітні будинки, заміські котеджі і дачні будинки, побутові та комерційні будівлі.
 
 Крім того, хочеться відзначити, що технологія Staldom є найбільш енергоефективної і екологічною в сучасному будівництві!
 
Виставки «Індустрія гостинності» і «Затишний будинок» радують і заворожують різноманітністю і креативністю тематичних стендів, представлених в цей раз!