+38 (056) 789-48-45




Технологія екобудівництва від компанії «СТАЛДОМ»

07 - 11 вересня 2015 відбулася 13 міжнародна науково-практична конференція, присвячена інноваційним технологіям у будівництві - житловому, промисловому і навіть транспортному. Цього року конференція відбулася у Полтавській області.

Провідні компанії будівельної галузі зібралися, щоб поділитися практичним досвідом. Ініціатором цього заходу традиційно стала Придніпровська академія будівництва та архітектури.

Основною темою для обговорення стало будівництво енергоефективних будинків  із застосуванням екоматеріалів. Лідери будівельного ринку зійшлися на думці, що майбутнє галузі - це так зване «зелене будівництво».

Компанія Сталдом вже кілька років активно застосовує свою інноваційну технологію екобудівництва на українському ринку. На конференції представники компанії поділилися українським досвідом застосування ЛСТК при зведенні комерційних будівель. Провідні фахівці галузі підкреслили, що досвід будівництва з ЛСТК компанії Сталдом корисний і може бути застосований у будівництві будинків будь-якого призначення. Основними перевагами цієї технології є екологічність, малозатратність, безпека, енергоефективність, швидкість і простота монтажу. Завдяки цим ключовим якостям, технологія Staldom є безумовним лідером не тільки серед традиційних, але й нових технологій будівництва.