+38 (056) 789-48-45




Компанія СТАЛДОМ на будівельній виставці в Харкові

 
Компанія СТАЛДОМ відкрила весняний виставковий сезон 2015 на виставці в Харкові. З 13 по 16 березня 2015 у Палаці спорту пройшла Спеціалізована Всеукраїнська виставка "Будівництво. Садиба-2015". Цього року виставка була в звичному місці і в звичні терміни. Можливо, це забезпечило достатній рівень відвідуваності цього знакового будівельного заходу для міста Харкова.
Хотілося б відзначити, що, як і в усі попередні роки, організатори викладаються на 100%. Напевно, завдяки індивідуальному підходу до учасників і відвідувачів, виставка проходить успішно.
Цього року харків'яни як завжди зарядили нас оптимізмом. Адже в той час, коли багато «шукають шляхи до відступу», вони показали готовність розвитку в рідному регіоні.
Початок покладено. Виставки цього сезону відіб'ють ситуацію в будівельній галузі в різних регіонах України. Компанії покажуть готовність працювати в складній економічній ситуації. А технології пройдуть перевірку на міцність. Наша компанія пропонує технологію будівництва, перевірену роками. Кожен зацікавлений у будівництві будівлі може переконатися в конкурентоспроможності вартості наших будівель, заповнивши бланк замовлення на нашому сайті.