+38 (056) 789-48-45




Компанія СТАЛДОМ на будівельній виставці ЄвроБудЕкспо-2014 в Києві

4-7 листопада відбулася IV Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо-2014». Щорічно ця виставка проходить в осінній період в Міжнародному виставковому центрі в Києві одночасно з крупними виставками AQUA УКРАЇНА, КОМУНТЕХ, АГРОФОРУМ, ДОРТЕХЕКСПО, ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. Комплексне охоплення суміжних напрямів сприяло досягненню максимального ефекту від участі у виставці.

Завдяки злагодженій роботі та спланованим діям організаторів на виставку були залучені представники урядів різних рівнів, зацікавлених в інноваційних методах будівництва. Технологія Сталдом підходить для бюджетного будівництва із застосуванням передових енергоефективних матеріалів. Так як при будівництві використовуються тільки якісні матеріали і чітко дотримується технологія, готові будівлі виходять надійними і теплими. А цього року як ніколи раніше важливо мінімізувати витрати на опалення. Саме тому інтерес до стенду нашої компанії був на високому рівні.

Для нашої компанії була важлива участь у цій виставці, так як в даній ситуації в країні потрібно тримати руку на пульсі і розуміти потреби наших потенційних клієнтів. Ми вдячні організаторам за їх роботу, учасникам за те, що знайшли можливість участі та відвідувачам за проявлений інтерес до будівельної галузі, нашого стенду і співпраці з нашою компанією.