+38 (056) 789-48-45




Компанія Сталдом на виставці в Одесі

13 - 16 березня 2014 року в Одесі відбувся щорічний Міжнародний архітектурно-будівельний форум VIRA UKRAINE! Компанія Сталдом взяла активну участь у цьому заході.

Вже звично, в середині березня місцеві жителі і гості міста зустрічаються в Одеському морському порту на будівельній виставці для обміну досвідом та інформацією. Однією з особливостей одеських виставок є те, що відвідувачі і учасники шукають рішення зі складних ситуацій спільно, обговорюють варіанти і вміють знаходити взаємовигідні рішення.

В цілому враження від участі залишилися позитивними. На виставці лідери українського будівельного ринку продемонстрували свої можливості та послуги. Були представлені будівельні матеріали і технології, енергозберігаюче обладнання та інженерні системи.

Відвідувачі нашого стенду відзначають вигоду будівництва за технологією СТАЛДОМ . Також можна підкреслити вигоду співпраці з нашою компанією. Так як будівництво за нашою технологією істотно заощаджує кошти і час замовника. При цьому не страждає якість.