+38 (056) 789-48-45




Компанія Сталдом в Харкові

З 14 по 17 березня 2014 у Палаці спорту в м. Харкові відбулася Ювілейна 40 -а спеціалізована Всеукраїнська виставка «Будівництво Садиба -2014» . І дві експозиції: «Мій дерев'яний будинок», «Енергозбереження - 2014».

Для нашої компанії Харків - це один з найбільш цікавих регіонів, у зв'язку з активним розвитком будівельної галузі. Саме тому, щорічно компанія Сталдом бере участь у всіх будівельних виставках в цьому регіоні.

Стенд компанії Сталдом знаходився прямо в центрі павільйону і кожен бажаючий міг отримати консультацію з будівництва швидкомонтованих будівель з ЛСТК . Ми були приємно вражені, що жителі Харкова активно будуються, їх цікавлять нові рішення і вони готові до застосування інноваційних технологій.

З гордістю можна сказати, що цього року компанія Сталдом отримала почесну нагороду за перше місце в області реалізації енергоефективних програм будівництва швидкомонтованих будівель в Україні.

На жаль, цієї весни на одну будівельну виставку стало менше. Через політичну ситуацію в країні, на рік була перенесена виставка в Радмір Експохолі. Проте ми не пошкодували, що взяли участь у виставці в Палаці спорту. Величезна подяка організаторам Виставковому бюро «Ніка» і «Євро Контракт» за злагоджену роботу, відмінну підготовку і залучення відвідувачів.