+38 (056) 789-48-45




Крим . Будіндустрія . Енергозбереження . Осінь - 2013

24 - 26 жовтня 2013 у жителів Криму з'явилася можливість дізнатися про новинки у сфері будівництва, архітектури та енергозбереження, яку їм надали організатори виставки «Крим. Будіндустрія. Енергозбереження. Осінь - 2013 ».

Компанія «Сталдом» вже двічі в осінньому сезоні відвідала Сімферополь з метою участі у будівельній виставці. Вкотре Крим порадував кількістю відвідувачів, налаштованих на подальший розвиток, розширення свого бізнесу. За попередніми підсумками, можна сказати, що також пожвавився ринок приватного будівництва. Дійсно, як показує практика, найчастіше будівельні роботи починають вести навесні, зате восени є можливість як слід підготуватися. У зв'язку з цим, відвідувачі виставки збирають якомога більше інформації з планування майбутньої будови, підготовки документації, по роботі з проектними та будівельними компаніями, дизайн- студіями і т. д. На початковому етапі будівництва виникає безліч питань, з якими стикається замовник. Одним з найбільш актуальних і відповідальних рішень все ще залишається вибір технології будівництва майбутньої будівлі. На сьогоднішній день на ринку існує багато пропозицій від багатьох компаній. Але серед порівняно нових технологій перевага віддається тим, які оптимально поєднують в собі основні якості: порівняно низьку вартість будівництва, високу якість і надійність будівлі, довговічність і практичність, у випадку з комерційними будівлями враховується швидка окупність будівлі і висока швидкість будівництва. Всім цим вимогам відповідає технологія Сталдом. Також дуже зручно те, що будувати можна в будь-яку пору року, а для кримських підприємців це означає, що закінчення будівельних робіт можливе ще до початку сезону відпусток і початок періоду окупності не змусить себе чекати.

Компанія «Сталдом» пропонує будівництво в короткий термін, високої якості, за доступною вартістю . Що може бути важливіше, коли мова йде про власний будинок чи бізнес?