+38 (056) 789-48-45




«БудКрим . Євроремонт - осінь 2013 »

10-12 жовтня 2013 року в Сімферополі пройшла 14-а спеціалізована виставка будівельних матеріалів і технологій ремонту «БудКрим . Євроремонт», в якій брала участь компанія «Сталдом». Для нашої компанії дуже важлива ця виставка, так як Кримський півострів - це один з найбільш перспективних регіонів для будівництва. У нашої компанії є велика кількість готових об'єктів у Криму, адже технології будівництва Сталдом довіряють. Важливим фактором також є наявність великого досвіду зведення будівель з високою сейсмостійкість.

Виставка «БудКрим. Євроремонт»цього року приємно здивувала кількістю відвідувачів, зацікавлених у швидкому та якісному будівництві. Оскільки наша технологія підходить не тільки для приватного, а й комерційного будівництва, то серед відвідувачів ми знайшли потенційних клієнтів, що бажають побудувати готелі та бази відпочинку. Підвищений інтерес до осіннього будівництву пояснюється тим , що в міжсезоння є можливість розширити свої володіння і підготуватися до напливу відпочивальників. А технологія Сталдом підходить для цього якнайкраще , так як ми зводимо будівлю під чистове оздоблення протягом всього 90 днів, можемо будувати в будь-який час року навіть на складних ґрунтах .

Для нас виставка пройшла успішно, і ми з задоволенням будемо приймати участь у виставках в Сімферополі повторно . Вже з 24 по 26 жовтня цього року ми будемо чекати Вас на нашому стенді на виставці «Крим. Будіндустрія. Осінь - 2013» .